Hoe snel wordt mijn heftruck hersteld?

De service van YALE BELGIUM staat op een hoog niveau. Via een doordachte nachtelijke toelevering van onderdelen wordt vrijwel elke opdracht supersnel uitgevoerd door het service team.

98 procent binnen 24 uur opgelost

In 98% van de gevallen is het euvel binnen 24 uur verholpen doordat één van onze service-techniekers snel ter plaatse komt. Ons service team is verdeeld over het hele land en de techniekers wonen in de regio waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Dringende aanvragen krijgen voorrang. Meestal is de heftruck binnen een tijdspanne van 4 à 8 uur hersteld. Is dit niet mogelijk, dan garanderen we dat uw truck prioritair wordt behandeld. Een wisselmachine is mogelijk bij complexe interventies.

Hoe snel beschikt YALE BELGIUM over onderdelen?

Onze servicewagens zijn uitgerust met een basisvoorraad aan onderdelen. In ons centrale magazijn in Wilrijk liggen de courante onderdelen eveneens op stock. Specifieke onderdelen worden vanuit het Europese Spare Parts distributiecentrum van YALE EUROPE in Nijmegen (NL) nog dezelfde nacht in de servicewagen van de betrokken service technieker geleverd. Hij kan dus de volgende morgen rechtstreeks naar de klant kan rijden.

Lees: Directe levering van onderdelen bij de service-technieker

Onze klanten zijn tevreden over de service

Met een fijnmazig en gedecentraliseerd service-systeem en een vlotte beschikbaarheid van onderdelen en machines scoort YALE BELGIUM hoog op klantentevredenheid.

Contact YALE BELGIUM service

Meer info over de servicevoorwaarden van YALE BELGIUM? Neem contact op met Gert De Ridder, Service & Parts Manager YALE BELGIUM: 03/821 08 76 of via gdr@vanderhaeghe.be

Voor afspraken voor een interventie of melden van problemen of technische vragen : Joeri Govaerts, Service Coordinator & Planner YALE BELGIUM: tel.nr.: 03/821 08 59 of via serviceYALE@vanderhaeghe.be

YALE BELGIUM service

Herstelling heftruck Onderhoud Service-techniekers Yale