Onze producten

Yale produceert al meer dan 137 jaar machines voor materials handling. Yale Europe Materials Handling is één van de snelst groeiende vorkheftruckmerken in Europa; Yale produceert een complete reeks vorkheftrucks en magazijntrucks die zorgen voor de laagste cost of ownership voor de klant.

Veelzijdige Yale® reachtrucks met een ruime keuze aan modellen

Reachtrucks

De MR-serie reachtrucks biedt meer veelzijdigheid, meer flexibiliteit en een grotere keuze aan modellen. Deze ergonomisch ontworpen reachtrucks brengen een groter prestatieniveau eenvoudig binnen handbereik.

Yale®-orderverzamelaartrucks voor sneller en efficient orderverzamelen

Orderverzameltrucks

De MO-serie elektrische orderverzamelaars biedt een rustige, moeiteloze bediening en meerdere functionaliteiten, gericht op het realiseren van een sneller en nauwkeuriger orderverzamelproces ongeacht de orderpicker.

Smallegangentrucks

De ideale oplossing voor hoge magazijnen, de smallegangentruck van Yale kan werken in gangpaden  van 1650 mm.

Trekkers

De Yale® elektrische trekker is een efficiënte  oplossing voor transport van en naar productielocaties, ideaal voor intensieve productieprocessen.

Ergonomisch geavanceerde en productieve elektrische 3-wiel trucks

Elektrische 3-wiel trucks

De veelzijdige en praktische, voor- of achterwiel aangedreven elektrische 3-wiel vorkheftrucks zijn ideaal voor kleine manoeuvreerruimtes.

Energie-efficiënte elektrische 4-wieltrucks die hoge prestaties leveren

Elektrische 4-wiel trucks

De elektrische 4-wieltrucks van Yale® zijn verkrijgbaar in 48- en 80-Volt-uitvoering in standaard en compacte uitvoering. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Compacte trucks met verbrandingsmotor

De Yale® Veracitor™ VX-serie compacte heftrucks bevatten veel functionaliteiten en zijn speciaal ontwikkeld voor hoge hefhoogtes in kleine ruimtes.

Yale® LPG en diesel heftrucks hebben een reputatie van wereldklasse in de zwaarste industriële toepassingen.

Trucks met verbrandingsmotor

Yale® LPG en diesel heftrucks hebben een reputatie van wereldklasse in de zwaarste industriële toepassingen.

Yale®-stapelaar voor hoge prestaties in de kleinste ruimtes

Stapelaars

Van meeloop stapelaar tot contragewicht stapelaar. Yale biedt een omvangrijke reeks oplossingen in handbediende en elektrische uitvoeringen.

Pallettrucks

Bij het laden en lossen van een trailer of het verplaatsen van pallets in een magazijn zijn de elektrische en handpallettrucks van Yale® speciaal ontworpen om de taak van de bestuurder zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken en voor efficiency  in het magazijn te zorgen.