05/06/2020Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe Nieuws

Welkom Anne Demeulenaere, onze nieuwe verantwoordelijke vlootbeheer & occasies!

Anne Demeulenaere, Yale Belgium

Met een uitgebreide korte termijn huurvloot van heftrucks en magazijntoestellen kan YALE BELGIUM snel aan elke huurbehoefte voldoen. Maak kennis met Anne Demeulenaere (AD), de nieuwe verantwoordelijke vlootbeheer korte termijn en occasies.

Anne, waar wil jij in deze functie uitblinken?

AD: “Mijn focus ligt op de bestaande en nieuwe YALE BELGIUM klanten die ik echt op hun wenken wil bedienen. Ik wil met ons huur- en tweedehandsaanbod snel schakelen, en zo klanten die met prio een heftruck of magazijntoestel nodig hebben, een gerust gevoel geven. Met mijn ervaring van 30 jaar in de verhuur van heftrucks ben ik hun aanspreekpunt.”

Wat zijn je taken?

AD: “In de eerste plaats de perfecte huur- of tweedehands heftruck of magazijntoestel voor onze klanten vinden. Ik heb een coördinerende rol en zorg ervoor dat de verhuur en de verkoop van occasies gesmeerd blijft lopen, letterlijk en figuurlijk. Daarnaast zal ik mee de interne werkprocedures opvolgen en het verkoopteam ondersteunen. Naast de verkopers ondersteun ik ook onze service-techniekers en geef zo mee vorm aan de toekomst van YALE BELGIUM.”

Welke bedrijf kan een Yale heftruck of magazijntoestel huren?

AD:“Iedere kmo of groot bedrijf dat snel een oplossing wil voor zijn probleem of in zijn situatie. Stel dat een van je heftrucks of magazijntoestellen plots uitvalt. Of dat je snel een heftruck nodig hebt in afwachting van een reparatie. Of je moet een piekperiode counteren, ik denk aan een distributiebedrijf dat met extra toestellen en materiaal  een piekvraag moet beantwoorden. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ik denk ook aan seizoensgebonden activiteiten, fruitkwekers, maar ook aan brouwerijen, festival- en eventorganisatoren, enzovoort.”

Waarom heb je voor YALE BELGIUM gekozen?

AD: “Omdat ik hier mijn schouders kan zetten onder een mooi en uitdagend project dat me een blij gevoel geeft. YALE BELGIUM heeft een ruim aanbod in heftrucks en magazijntoestellen die te huur zijn voor een korte of lange periode. De huurvloot is beschikbaar voor één dag, een week of een aantal maanden. Wij kunnen dus aan eender welke huurbehoefte voldoen. Ik kan hier het verschil maken en ben helemaal klaar om onze huurvloot echt in de markt te zetten.”

Wat apprecieer je aan het bedrijf Hilaire Van der Haeghe?

AD: “De korte lijnen  en de familiespirit. Dat voel je vanaf het moment dat je hier binnenkomt. Je hebt de  steun van het management en je werkt met betrokken mensen. Omdat er open wordt gecommuniceerd ben je hier een betrokken pion in het netwerk van Hilaire Van der Haeghe. Met een dergelijke teamgeest kan je snel inspelen op de vragen van klanten. Dat is in ‘de verhuur’ een absolutie basisvereiste want je moet je toestellen in een knip klaar hebben. Een goed en snelwerkend team is nodig en ik voel dat dat hier goed zit.”

Waarom zou een kmo een heftruck huren bij YALE BELGIUM?

AD: “Omdat hij hier snel geholpen wordt met ruim aanbod van hoge kwaliteit. We hebben flexibele huurtermijnen (1 dag, 1 week, 1 maand, …). Je krijgt er de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf met internationale aanwezigheid met de glimlach bij!”