08/12/2019Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe Nieuws

YALE BELGIUM zet zich in de kijker op Agribex

YALE BELGIUM zet zich in de kijker op Agribex

Met een uitgebreid gamma van heftrucks, trekkers en stapelaars is YALE BELGIUM sterk aanwezig in de Belgische landbouw- en fruitteeltsector. Daarom stond het Yale® team met een opgemerkte stand op  Agribex 2019, de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België.

Deze tweejaarlijkse beurs vond plaats van 3 tot 8 december 2019 in Brussels Expo. Verdeeld over 6 hallen zetten meer dan 170 standhouders en topmerken actief in de land- en tuinbouw, hun beste beentje voor.

Betrouwbaarheid en topservice

YALE BELGIUM stelde er op een met FENDT gedeelde stand van 2.000 m2 o.a. een stapelaar en diesel heftruck voor, machines die vaak worden gebruikt voor specifieke werkzaamheden in de land- en tuinbouw of fruitteelt. “Landbouwers en fruittelers appreciëren vooral de betrouwbaarheid van onze machines en de kwaliteit van opvolging. Ze genieten van de gekende topservice eigen aan Hilaire Van der Haeghe, de nummer één als het op landbouwmachines aankomt,” zegt Michel De Maeyer, Business Unit Manager YALE BELGIUM.

Yale heftruck 300x300

YALE-oplossingen voor akkerbouw en fruitteelt: stapelaars en heftrucks

Zowel nieuwe als gecertifieerde tweedehandsmachines vinden hun weg naar klanten in de land- en tuinbouw. Vooral de stapelaars en heftrucks doen het goed in de landbouw. Hilarie Van Der Haeghe NV biedt met YALE een omvangrijke reeks oplossingen in handbediende  of motorisch aangedreven versies met een keuze uit elektrisch, diesel of LPG. “Het comfort van de gebruiker is prioriteit, naast gebruiksvriendelijkheid, robuustheid en betrouwbaarheid,” zegt Michel. “Onze machines zijn energie-efficiënt en bieden hoge prestaties in combinatie met lage onderhoudskosten. Te gebruiken voor de meest veeleisende toepassingen!”